Social Responsibility

Solutii TVA inteligente

Codul de Conduita Taxback International prevede stabilirea standardelor la care ne asteptam de la angajatii nostri cand participa la activitati corporative. Taxback International va actiona in conformitate cu etica social acceptata si in conformitate cu legislatia in vigoare

 

Concentrarea asupra Sustenabilitatii

Angajam profesionisti de cel mai inalt calibru pentru a ne asigura ca expertiza si cunoasterea sunt pietrele de temelie ale serviciilor noastre. Expertii nostri din interior, aduc cu ei o bogatie in experienta legata de inregistrarile in scopuri de TVA, recuperarea TVA; eligibilitate si consultanta in TVA.

Viziunea noastra pentru o societate sustenabila este una in care Planeta (Mediul Inconjurator), Oamenii (Societatea) si Profitul (Activitatile economice) sa coexiste intr-o armonie perfecta. Ne-am angajat sa punem bazele si sa mentinem practici de afaceri sustenabile pentru mediu in interiorul operatiunilor noastre si ne incurajam clientii si furnozrii sa procedeze la fel. Pentru a realiza aceasta viziune, scopul nostru este sa minimizam impactul asupra mediului prin reducerea consumului de energie, a emisiei de gaze cu efect de sera, prin reducerea deseurilor si pein alte activitati ecologice. Ne straduim sa cream un model de business care sa reduca amprenta noastra de carbon, maximizand valoarea economica si contributia neta in interiorul societatii.

Promovam aceste principii prin felul in care prestam servicii pentru clientii nostri, in timp ce credem ca fiecare companie are responsabilitatea, fata de comunitatea sa, de a realiza o crestere durabila si de valoare.

Birou Central:
IDA Business & Technology Park,
Ring Road, Kilkenny,
Ireland

T: +353 1-887-1999
F: +353 1-670-6963
E: info@taxbackinternational.com