Our Policy

Solutii TVA inteligente

Taxback International este constienta ca prezervarea mediului inconjurator este o datorie solemna a fiecarui cetatean din lume. Ne straduim sa aliniam activitatile noastre corporative cu perzervarea mediului inconjurator si ne asumam responsabilitatea ca pentru asigurarea ca intreaga noastra forta de munca participa.

Actiuni de acum inainte

(1) Ne vom stabili tinte mai inalte pentru activitati legate de mediul inconjurator, si le vom atinge.
 Angajatii vor fi in deplina conformitate cu toate legile si isi vor asuma responsabilitatea personala pentru stabilirea unor obiective inalte care sa reflecte asteptarile sociale, si pentru cautarea si crearea valorii economice in atingerea acestor obiective.

(2) Angajament si imbunatatire continua.
 Angajatii din departamentul de procesare vor fi constienti de impactul activitatii lor asupra mediului inconjurator si vor cauta imbunatatirea continua pentru a preveni irosirea resurselor, si a asigura folosirea eficienta a energiei si a altor resurse.

(3) Punerea la dispozitie a unui ciclu de servicii care sa reflecte preocuparile legate de mediu.
 Angajatii vor face toate eforturile pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator in toate stagiile ciclului de serviciu, de la primirea bonurilor fiscale, pana la procesare, depozitare, reciclare si eliminare.

(4) Promovarea metodelor de protejare responsabila a mediului inconjurator si in acelasi timp de crestere a gradului de constientizare.
 Angajatii vor fi constienti de comunitatea larga din jurul lor, si vor lucra activ prin intermediul educatiei precum si a altor mijloace si isi vor asuma astfel responsabilitatea individuala pentru prezervarea mediului.

(5) Contributia la dobandirea unei societati sustenabile.
 Angajatii vor contribui la realizarea societatii sustenabile prin participarea si sprijinirea activitatilor de prezervare a mediului inconjurator.

(6) Dezvoltarea tehnologiilor inovatoare pentru mediu.
 Angajatii vor incuraja dezvoltarea tehnologiilor inovatoare pentru mediul inconjurator care creaza valoare pentru clienti si care pot fi utilizate pe scara larga in intreaga organizatie.

Birou Central:
IDA Business & Technology Park,
Ring Road, Kilkenny,
Ireland

T: +353 1-887-1999
F: +353 1-670-6963
E: info@taxbackinternational.com