Our Commitment

Solutii TVA inteligente

Taxback International este dedicata in stabilirea si sustinerea parcticilor sustenabile pentru mediul incojurator in operatiunile noastre. In cadrul ‘Green Project’ desfasuram o campanie de idei, in care angajatii sunt incurajati sa sugereze idei creative si eco-friendly menite sa imbunatateasca mediul nostru de lucru. Acest lucru incurajeaza angajatii sa modeleze felul in care gestionam problemele care sunt in programul nostru eco, sa genereze idei si sa identifice solutii care ne ajuta sa avem un impact real. Cu toate ca Taxback International nu este un emitator semnificativ de dioxid de carbon sau alte gaze cu efect de sera, continuam sa ne reducem amprenta asupra mediului incojurator.

Unde Lucram

Taxback International ia masuri pentru a reduce folosirea energiei, a apei si a altor resurse in birourile noastre prin managementul eficient al cladirilor si prin parteneriatele cu clienti interni si furnizori pentru a ne asigura ca acestia urmeaza indeaproape valorile noastre legate de mediul inconjurator.

Pentru a maximiza conservarea energiei, cladirile noastre folosesc LED-uri de putere redusa si iluminat pe baza de detectare a miscarii. Taxback International a profitat de designul alternativ de iluminat pentru a asigura cea mai mare eficienta. De asemenea promovam folosirea extensiva a computerelor eficiente energetic si a aparaturilor de birou, pentru a reduce emisiile si a economisi energie. Unele birouri Taxback International folosesc sisteme de oprire automata a computerelor care au fost lasate pornite dupa incheierea progamului de lucru

Redu, Refoloseste, Recicleaza

In majoritatea birourilor noastre, Taxback International participa in programele de reciclare a hartiei, plasticului si a aluminiului. Pentru a reduce folosirea hartiei, imprimantele din multe din birourile noastre sunt setate implicit pe listarea fata-verso. Taxback International recicleaza si telefoane mobile si baterii.

Luand in considerare biodiversitatea in folosirea hartiei

AnalizaDesignImplementareGuverneazaNeutralizeaza

Vizualizeaza impactul CO2

Creaza optimizarea designului Reduce impactul prin optimizarea proceselor de lucru, a comportamentului utilizatorilor etc. Urmarirea continua a emisiilor de CO2, planul V pentru a inchide lacunele in actiune Compensarea ramasitelor de CO2 inevitabila

Computerele invechite, monitoarele si alte echipamente IT, sunt fie trimise inapoi producatorilor pentru reconditionare fie reciclate direct prin organizatii partenere. Toate datele sunt sterse permanent, in concordanta cu politica noastra de confidentialitate.

Cand Calatorim

Ca si organizatie globala, am facut eforturi semnificative pentru a reduce calatoriile in interes de afaceri. Am investit in tehnologia audio-video de ultima generatie si incurajam colegii sa le ia ca alternativa la calatorii, de fiecare data cand este posibil.

Taxback International incurajeaza folosirea mijloacelor de transport in comun prin amplasarea facilitatilor sale in locuri cu un sistem de transport in comun dezvoltat. In multe din locatiile noastre, angajatii au posibilitatea sa isi cumpere abonamente pentru transportul in comun la tarife subventionate. Unde nu este disponibil transportul in comun, incurajam impartirea masinilor personale cu colegii. Cand este practic, le permitem colegilor sa lucreze de acasa si le punem la dispozitie mijloacele necesare pentru a le permite sa comunice cu clientii, colegii si alti parteneri in afaceri

Logistica

Datorita specificului afacerii noastre, procesarea serviciilor se bazeaza in mare parte pe trimiterea bonurilor fiscale catre centrele noastre de procesare din Europa. Unul din accentele angajamentului nostru pentru sustenabilitatea mediului a fost sa remodelam procesul de audit al bonurilor fiscale, prin reducerea necesitatii de imprimare a bonurilor si prin eliminarea necesitatii de a expedia cutii cu bonuri intre tari. Am realizat aceste lucruri in doua feluri.

  1. Taxback International dezvolta constant tehnologii inovatoare pentru a scadea volumul de imprimare si de transportare a bonurilor in ciclul de viata al procesului. Am lansat de curand aplicatia Taxback care permite sistemului nostru sa se conecteze la sistemul de management al cheltuielilor al clientilor, pentru a permite auditul bonurilor de la distanta.
  2. Am ales DHL ca si partener strategic in logistica. Motto-ul DHL - ‘Living Responsibly’, demonstreaza angajamentul lor fata de responsabilitatea sociala a corporatiilor. Pana in anul 2020, scopul DHL este sa isi reduca emisia de CO2 cu 30%, comparativ cu anul 2007. Mai multe informatii, se gasesc aici. found here.

Parteneriate alaturi de Comunitate pentru Imbunatatirea Mediului Inconjurator.

Colegii Taxback International din jurul lumii au descoperit modalitati de a ajuta mediul inconjurator si in acelasi timp de a oferi resurse comunitatilor lor. De exemplu, sediul nostru financiar din Kilkenny, Irlanda, a facut parte din echipa care a dezvoltat o gradina pe baza de seonzori pentru copii la centrul Enable Ireland din Kilkenny.

Initiativa Taxback International pentru Responsabilitate Sociala Corporativa, s-a nascut din dorinta colectiva a directoratului, de a oferi ceva inapoi comunitatii, odata ce compania s-a extins. Alocam €70 per membru al personalului per an, pentru bugetul de Responsabilitate Sociala. Anul acesta, tema dominanta a fost tema jocului. Ajutam copii din jurul lumii sa participe la activitati precum arta, sportul, muzica si teatrul. Scopul nostru este sa ne concentram activitatile de Responsabilitate Sociala in orasele in care avem birouri, pentru a le permite angajatilor sa se implice.

Birou Central:
IDA Business & Technology Park,
Ring Road, Kilkenny,
Ireland

T: +353 1-887-1999
F: +353 1-670-6963
E: info@taxbackinternational.com