Raportare

Solutii TVA inteligente

Sistemul de raportare online al Taxback International le permite clientilor nostri sa acceseze in timp real situatia integrala a cererilor de rambursare, inclusiv detalii despre transferuri, inregistrari in scopuri de TVA si alte declaratii fiscale conexe.   

Serviciul de raportare online

Sistemul nostru de raportare Luminare va ofera vizibilitate asupra tuturor aspectelor legate de cererile de rambursare sau declaratiile in curs de procesare sau finalizate, online in timp real si in coditii de maxima siguranta.

Am dezvoltat aceasta solutie luand in considerare reponsabilitatile, provocarile si constrangerile cu care se confrunta majoritatea societatilor in procesul de administrare a obligatiilor fiscale si a cererilor de recuperare TVA din multiple jurisdictii.

Cum functioneaza

Sistemul de raportare este conectat la baza noastra de date si este updatat automat la fiecare ora, oferindu-va astfel posibilitatea de a accesa toate informatiile si rapoartele in timp real si mai ales in siguranta, accesul fiind posibil pe baza unui nume de utilizator si a unei parole unice, comunicate de catre Account Manager-ul dvs. Interfata prietenoasa va garanteaza accesul simplificat si optiuni multiple de raportare.

Avantaje

  • Transparenta si vizibilitate: Faciliteaza comunicarea deschisa pe tot parcursul procedurilor de rambursare
  • Informare: Garanteaza informarea eficienta a clientilor cu privire la fiecare stadiu al procedurii
  • Eficient si rapid: Raportarea online in timp real simplifica si eficientizeaza comunicarea si implicit procedura.

Start

Birou Central:
IDA Business & Technology Park,
Ring Road, Kilkenny,
Ireland

T: +353 1-887-1999
F: +353 1-670-6963
E: info@taxbackinternational.com