Audit bonuri fiscale

Eligibilitatea - garantia rambursarilor maxime

Taxback International va asista in administrarea eficienta a cheltuielilor in interes de afaceri peste hotare, asigurandu-se ca toate documentele fiscale cu potential de rambursare sunt incluse in cererile de recuperare TVA.

Provocarea

Cheltuielile cu deplasarile externe sunt adesea expuse riscului de a nu fi eligibile pentru rambursarea TVA. Aceasta deoarece presupun un numar mare de facturi simplificate si bonuri fiscale, pe care sistemele clasice de administrare a chaltuielilor nu au capacitatea de a le audita automat.

Ca atare, administrarea acestora reprezinta o sarcina complexa care la nivel intern poate genera rapoarte de cheltuieli eronate sau incomplete, iar la nivel extern poate pune in pericol rambursarea sumei maxime aferente TVA pe care societatea dvs. are dreptul legal sa o recupereze.

Solutia Noastra

Taxback International va poate asista in minimizarea riscurilor asociate cheltuielilor cu deplasarile externe si in maximizarea sumei TVA rambursabile.

Cum Functioneaza

Programul nostru informatic brevetat Tehnologia noastra utilizeaza Colectarea integrata a datelor pentru a importa rapid si eficient informatiile direct din sistemul dvs. de administrare a cheltuielilor. Specialistii in audit ai Taxback International compara documentele fiscale originale cu datele incluse in sistem, analizeaza cheltuielile compatibile cu politica dvs. interna de administrare a deplasarilor, se asigura ca toate documentele eligibile sunt incluse si examineaza cheltuielile si documentele care par neeligibile. Aceasta procedura presupune implicarea factorului uman tocmai pentru a identifica si corecta orice posibile erori de software.

Auditam cheltuielile societatii dvs. pentru a va putea oferi urmatoarele garantii:

  • Eligibilitatea fiscala
  • Acuratetea rapoartelor de cheltuieli
  • Combaterea fraudei
  • Obtinerea sumei maxime rambursabile din TVA-ul achitat

Avantaje

  • Asigurarea eligibilitatii fiscale, intern si international - legislatia TVA se modifica in permanenta, iar Taxback International dispune de expertiza locala necesara pentru a va garanta eligibilitatea
  • Eficienta sporita - auditare rapida fara implicarea personalului societatii dvs.
  • Mai mult control asupra procedurii de administrare a cheltuielilor
  • Maximizarea potentialului TVA de rambursat

Contactati-ne

Asigurati-va ca politicile dvs. interne de aministrare a cheltuielilor sunt respectate si sunt conforme cu cerintele legislative in vigoare.

Inregistrati-va acum

Birou Central:
IDA Business & Technology Park,
Ring Road, Kilkenny,
Ireland

T: +353 1-887-1999
F: +353 1-670-6963
E: info@taxbackinternational.com